Over Ons

Op ons kunt
u bouwen

RZ&ND, in de volksmond uitsprekend als “razend”.
Eens iets anders, en ontstaan uit:

Roel van der Zwet (1989) – Timmert aan de weg sinds 2004
Dennis Norder (1989) – Vanaf 2009 druk met alle facetten vanuit de projectvoorbereiding.

Door het puzzelen en schuiven met de 1e letters van onze voor- en achternamen ontstond daar de naam van onze onderneming.

Sinds maart 2018 mogen wij deze creativiteit, energie, passie en vakkundigheid in deze eigen onderneming tot uiting brengen.

 

Aanpak

Aan elk detail
wordt gewerkt

Bij ons kunt u terecht voor ieder formaat project. Van dakraam tot penthouse en van uitbouw tot grootschalige verbouwing. U krijgt een persoonlijke aanpak vanaf de 1e paal tot aan het laatste likje verf.

Door te werken met meerdere vaste en betrouwbare partners kunnen wij, ieder project weer, de kwaliteit leveren welke u van ons verwacht. Geen project is gelijk en onze partners ook niet, daarom selecteren wij onze partners zorgvuldig op basis van de projectgegevens. Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen inbreng, wij leren deze graag kennen en maken ook zo, met elkaar, een mooi project.

Communicatie is de rode draad op elk project. Niet alleen tussen de opdrachtgever en aannemer maar ook tussen de aannemer en alle andere partners. Duidelijke communicatie verhoogt de kwaliteit, bevordert het bouwproces en de sfeer.

 

Diensten

Van dakraam
tot penthouse

In de bouw maken wij onderscheid tussen een aantal categorieën, onder te verdelen in: nieuwbouw, verbouw/renovatie, utiliteit en interieurwerk. Door onze ervaring in zowel de uitvoering als projectvoorbereiding van deze diversen categorieën kunnen wij u op al deze gebieden van dienst zijn. Op onze website zijn foto’s van referentie projecten te vinden maar op aanvraag kunnen wij u altijd meer laten zien.

In het voortraject hebben wij de mogelijkheid om u te begeleiden bij het tekenwerk en de vergunningsaanvraag. Ook hebben wij ervaring met diversen architecten welke wij aan u voor kunnen dragen, afhankelijk van de gewenste stijl en het daarbij behorende financiële plaatje.

Heeft u plannen, neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u plannen?

Neem contact op en ervaar wat
wij voor u kunnen betekenen
Maak een afspraak