Over Ons

Op ons kunt
u bouwen

RZ&ND, in de volksmond uitsprekend als “razend”.
Eens iets anders, en ontstaan uit:

Roel van der Zwet (1989) – Timmert aan de weg sinds 2004
Dennis Norder (1989) – Vanaf 2009 druk met alle facetten vanuit de projectvoorbereiding.

Door het puzzelen en schuiven met de 1e letters van onze voor- en achternamen ontstond daar de naam van onze onderneming.

Sinds maart 2018 mogen wij deze creativiteit, energie, passie en vakkundigheid in deze eigen onderneming tot uiting brengen.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfspromo.

 

Aanpak

Aan elk detail
wordt gewerkt

Voor projecten van elke omvang kunt u bij ons terecht. Van dakramen tot penthouses en van een uitbouw tot een grootschalige verbouwing. U krijgt een persoonlijke aanpak vanaf de 1e paal tot aan het laatste likje verf.

Doordat wij samenwerken met meerdere vaste en betrouwbare partners kunnen wij op elk project de kwaliteit leveren die u van ons kunt verwachten. Geen project is hetzelfde en onze partners ook niet. Daarom selecteren wij onze partners altijd zorgvuldig op basis van de projecten. Uiteraard staan we ook open voor uw eigen inbreng. Zo komen we samen tot een mooi project.

De rode draad van elk project? Goede communicatie. Niet alleen tussen opdrachtgever en aannemer, maar ook tussen de aannemer en alle andere partners. Heldere communicatie verbetert de kwaliteit en bevordert het bouwproces en de sfeer.

 

Diensten

Luxe
bouwprojecten

In de bouw maken wij onderscheid tussen een aantal categorieën: nieuwbouw, verbouw/renovatie, utiliteit en interieurwerk. Dankzij onze ervaring in zowel de uitvoering als projectvoorbereiding van deze diverse categorieën, kunnen wij u op al deze gebieden bijstaan. Je kunt een aantal van onze projecten terugvinden op de projectpagina. Wil je hier meer over weten? Dan kunt altijd contact met ons opnemen.

In het voortraject hebben wij de mogelijkheid om u te begeleiden bij het tekenwerk en de vergunningsaanvraag. Ook hebben wij ervaring met het werken met diverse architecten die wij u kunnen aanbevelen, afhankelijk van de gewenste stijl en bijbehorende financiële situatie.

Heeft u plannen en klaar om uitgedaagd te worden? Neem dan contact met ons op ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u plannen?

Neem contact op en ervaar wat
wij voor u kunnen betekenen
Maak een afspraak